Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Muijs Auto's is een universeel autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we een storing in uw auto kunnen uitlezen.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Muijs Auto's kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. Wij halen en brengen u en uw auto voor het werkplaatsbezoek.
  2. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  3. U wilt op de reparatie wachten

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken onder het genot van een kopje koffie. 

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Muijs Auto's? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.

Werkplaats